Het team van MK Digital groeit. Door de toenemende vraag naar professionals in de ICT en Datacenter branche was uitbreiding van het team van MK Digital wenselijk. Ook bestond al langer de wens om een landelijke dekking te kunnen bieden voor werkzoekenden en werkgevers.

Met de komst van Jan Tammeling wordt aan deze wensen voldaan. Per 1 oktober versterkt hij het team van MK Digital. Jan heeft ruime ervaring in zowel de ICT als in de datacenter branche, is woonachtig in het noorden des lands en is daarmee dé ideale uitbreiding voor het ervaren team.

Jan heeft onlangs het bedrijfsnetwerk Top of Holland overgenomen van de oprichter Hans Krol.

Bedrijfsnetwerk Top of Holland is de business club voor Noord Nederland. Per jaar worden ongeveer 10 bijeenkomsten georganiseerd, verdeeld over de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Deze bijeenkomsten worden gecombineerd met een rondleiding op het bedrijf waar de netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd. Meer info over deze businessclub kunt u vinden via de website van Top of Holland.

Het eigenaarschap van de businessclub is prima te combineren met de activiteiten voor MK Digital, sterker nog; door diverse leden die werkzaam zijn in het ICT werkveld wordt het netwerk nog completer.

Met deze uitbreiding is MK Digital nog beter in staat om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen (waar dan ook in de Benelux).

MK Digital is hét wervingsbureau voor ICT en datacenter professionals en organisaties. MK Digital kent zowel de kandidaat als de werkgever en heeft de benodigde kennis binnen deze branches. Hierdoor is ze in staat de juiste match te maken tussen vraag en aanbod waarbij er altijd gestreefd wordt naar kwalitatieve, langdurige relaties. Meer info over MK Digital kunt u vinden via de website van MK Digital.