OPDRACHTGEVERS

Wil uw organisatie groeien, of is er sprake van een tekort in uw personele bezetting? Dan is MK Digital de business partner die het probleem voor u oplost.

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om de juiste kandidaat te vinden. Iemand die naast de benodigde vakkennis ook over de juiste mentaliteit beschikt. MK Digital is een werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux. Wij werven professionals uit het eigen netwerk, welke in de afgelopen 14 jaar tot ver over de grenzen van de Nederland is gegroeid. U kunt bij ons terecht voor ervaren executives, mediors die van aanpakken weten en talentvolle starters in de IT.

PROFESSIONEEL EN PERSOONLIJK

Ons werving- en selectieproces kenmerkt zich door onze persoonlijke aanpak. We hebben geen placement targets want wij gaan niet voor kwantiteit, maar kwaliteit. Bij kennismaking met een nieuwe opdrachtgever willen wij graag het bedrijf en de mensen die er werken leren kennen. Op die manier krijgen wij een duidelijk beeld van de bedrijfscultuur en de gewenste karaktereigenschappen van de nieuwe medewerkers.
Door deze relatiegedreven benadering kan MK Digital bogen op een hoog plaatsingsresultaat. Wij hanteren eenzelfde persoonlijke benadering voor onze kandidaten. Hierdoor wij bijvoorbeeld niet alleen alleen over de kwalificaties van een kandidaat, maar ook over diens karakter en de mate waarin de persoon past bij uw organisatie en doelstellingen.

TEVREDENHEIDSGARANTIE VAN MK DIGITAL

Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers toptalenten op de juiste plaatsen krijgen. MK Digital neemt u deze zorg uit handen zonder dat u daar veel tijd en moeite in te hoeft investeren. En met onze succesgarantie betaalt u alleen als we uw vacature naar volle tevredenheid hebben ingevuld!

MEER INFORMATIE

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt natuurlijk ook direct een vacature melden.