MK Digital Ambassadeursprogramma

Met het ambassadeursprogramma van MK Digital willen we door het verkrijgen van de juiste cv’s, mensen verder helpen met hun carrière binnen de hosting- en datacenterbanche.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Voor particulieren en bedrijven die iemand kennen die een leuke nieuwe functie zoekt in de Hosting en/of Datacenter branche.

MK Digital Ambassadeursprogramma

Wanneer jij MK Digital tipt over de beschikbaarheid van vrienden, vriendinnen, familie of collega’s die mogelijk op zoek zijn naar een nieuwe baan dan beloven wij jou 50% van onze verdiensten zodra we hem of haar aan een baan helpen.

Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt of wil je hier meer over weten? Bel of mail dan met Mark Karsch via 06 4155 7582 of via mark@mkdigital.nl.

Mark Karsch: “Inmiddels hebben wij al vele commissies uitbetaald variërend van €1.000 tot €6.500 exclusief BTW. Er zijn recruiters die slechts kleine bedragen uitbetalen als commissie terwijl zij duizenden euro’s verdienen met een aangeleverd cv.

MK Digital is voor de IT-markt en van de IT-markt. Met een percentage van 20% bemiddelingsfee behoren wij tot de meer realistische en specialistische recruitmentpartijen op de markt.”

Wij zijn gestart met het ambassadeursprogramma omdat wij een sterk vertrouwen hebben in de IT-markt en in haar kracht om te innoveren. Met dit programma willen we onder andere mensen bewust maken van hun carrièremogelijkheden maar ook om een goede begeleiding te garanderen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Van oudsher hebben de traditionele recruitmentbureaus geld verdiend met uitsluitend het blind door schuiven van cv’s. Door te werken met het MK Digital ambassadeursprogramma, willen wij een cirkel van mensen om ons heen verzamelen die geloven in de kracht van het netwerk.

Met het ambassadeursprogramma willen wij helpen met nieuwe stappen in een carrière maar je kunt dus met dit programma ook eenvoudig geld verdienen met je netwerk. We sturen elke maand een nieuwsbrief met daarin de actuele vacatures, hier wordt door veel mensen al gretig gebruik van gemaakt. Ben je hierin geïnteresseerd, schrijf je dan in op deze nieuwsbrief of volg ons op social media om direct iemand te kunnen verwijzen in het geval van een interessante mogelijkheid.

→ Twitter
→ LinkedIn
→ Facebook

Heb jij, na uitbetaling van onze commissie (let op: 50% van onze verdiensten), hulp nodig om je belastingpapieren goed in te vullen? Geen probleem! Wij helpen je samen met onze financieel adviseurs om alles goed passend te maken.

Ja dat wil ik wel maar hoe?

Wil jij geld verdienen met je netwerk in de ICT, datacenter en cloud branche, schrijf je dan in op onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang dan de laatste vacatures die je kunt matchen met personen uit jouw netwerk en verdien zo veel geld met jouw introducties!

Vind je het spannend? Wij bieden ook begeleiding om alles conform de regels van de belastingdienst uit te voeren, niets spannends aan!

Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt of wil je hier meer over weten? Bel of mail dan met Mark Karsch via 06 4155 7582 of via mark@mkdigital.nl.

OK, bring it on!

Meld je nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang elke eerste van de maand de nieuwste vacatures (uitschrijven kan op elk moment).


Wie ging je voor?

Anja Veldhuizen van Jobco Support: Onze strategische samenwerking met MK Digital heeft inmiddels geleid dat een 12tal plaatsingen. Inmiddels werken wij samen aan verschillende projecten. MK Digital heeft echt verstand van de cloud en datacenter industrie. 

MKDigital en Hostingindustries hebben beide een MKB ICT achtergrond. Het is daarom niet zo gek dat beide partijen van tijd tot tijd met elkaar samenwerken en elkaar op de hoogte houden van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt.