OVER ONS

OVER ONS 2020-06-24T20:29:37+02:00

OVER ONS

14 JAAR ERVARING

MK Digital is in 2011 opgericht door Mark Karsch, een ICT marketing en strategisch management professional met 14 jaar ervaring in de hosting en telecom industrie. Hij is een matchmaker in hart en nieren en is dan ook al jarenlang een veel gezien gezicht op netwerkevenementen.

“De hosting en cloud markt verandert razendsnel. Om het bedrijf op een goede manier staande te houden betekent dat wij niet alleen redelijkerwijs technisch onderlegd moeten zijn maar ook heel goed weten wie de spelers zijn en wat zij betekenen in het huidige landschap.”

“MK Digital brengt mensen en organisaties duurzaam met elkaar in verbinding in de ICT markt. Dat kan alleen als je echt kennis hebt van de sector, de werkzaamheden en de mensen. Dit is dan ook de toegevoegde waarde van onze organisatie: voor ICT’ers, door ICT’ers.”
Mark Karsch, oprichter en eigenaar MK Digital

Mark Karsch - MK Digital

PERSOONLIJK

Bij het werven van kandidaten verkiest MK Digital kwaliteit boven kwantiteit. Dit kan alleen door direct persoonlijk contact te onderhouden met toptalent en werkgevers. Hierin onderscheidt MK Digital zich dan ook van andere recruitment organisaties. Wij richten ons op het bouwen van duurzame relaties. Zodoende is is een kandidaat niet slechts een digitaal profiel: wij kennen de persoon achter het verhaal. Daarom staan wij garant voor iedere kandidaat – en werkgever – die wij onder de aandacht brengen.

Wij zijn de juiste partij om jou te helpen wanneer jij:

  • Net aan het begin staat van je carriere
  • Zoekende bent naar een logische volgende stap
  • Niet 100% zeker bent of dit nu je juiste baan danwel werkgever is

Wij zijn de juiste recruiter wanneer je:

  • Er nog niet uit bent of de compensatie juist is voor datgene wat je vraagt
  • De bepaling nog moet doen over jouw imago als werkgever
  • Een schaap met 5 poten zoekt
  • Nog niet super veel ervaring in de cloud en datacenter markt hebt

GESPECIALISEERD

De focus van MK Digital ligt op werving en selectie voor datacenter, cloud, telecom en hosting bedrijven in de Benelux. Dankzij deze specialisatie weten we snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever te koppelen. Zo hebben wij de afgelopen jaren met succes talent geplaatst bij verschillende leden en partners van de DHPA en ISPConnect.