OVER ONS

OVER ONS 2017-04-15T16:54:03+02:00

OVER ONS

Mark Karsch

14 JAAR ERVARING

MK Digital is in 2011 opgericht door Mark Karsch, een ICT marketing en strategisch management professional met 14 jaar ervaring in de hosting en telecom industrie. Hij is een matchmaker in hart en nieren en is dan ook al jarenlang een veelgezien gezicht op netwerkevenementen. Mark is tevens werkzaam als adviseur in de adviesraad van HostingCon, een jaarlijks internationaal evenement dat bezocht wordt door hosting en cloud providers uit alle delen van de wereld. Hierdoor is hij zeer goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschikt hij over een zeer uitgebreid internationaal netwerk van werkgevers en kandidaten.

PERSOONLIJK

Bij het werven van kandidaten verkiest MK Digital kwaliteit boven kwantiteit. Dit kan alleen door direct persoonlijk contact te onderhouden met toptalent en werkgevers. Hierin onderscheidt MK Digital zich dan ook van andere recruitment organisaties. Wij richten ons op het bouwen van duurzame relaties. Zodoende is is een kandidaat niet slechts een digitaal profiel: wij kennen de persoon achter het verhaal. Daarom staan wij garant voor iedere kandidaat – en werkgever – die wij onder de aandacht brengen.

GESPECIALISEERD

De focus van MK Digital ligt op werving en selectie voor datacenter, cloud, telecom en hosting bedrijven in de Benelux. Dankzij deze specialisatie weten we snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever te koppelen. Zo hebben wij de afgelopen jaren met succes talent geplaatst bij Reasonnet, IS-group en PhoenixNAP.

“MK Digital brengt mensen en organisaties duurzaam met elkaar in verbinding in de ICT markt. Dat kan alleen als je echt kennis hebt van de sector, de werkzaamheden en de mensen. Dit is dan ook de toegevoegde waarde van onze organisatie: voor ICT’ers, door ICT’ers.”
Mark Karsch, oprichter en eigenaar MK Digital