OVER MK DIGITAL

Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie voor de Cloud en Datacenter branche

De focus van MK Digital ligt op werving en selectie voor datacenter, cloud, telecom en hostingbedrijven in de Benelux. We hebben de meeste affiniteit met de beroepen uit deze sector, dit is waar we veel van weten en dit is waar we goed in zijn.

Dankzij deze specialisatie zijn wij in staat om de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever te koppelen. Wij begrijpen wat de beroepen van de sector inhouden, en wij kennen het landschap.

Wij richten ons op het bouwen van duurzame relaties. Wij leveren maatwerk. Wij werken altijd ethisch.

Een kandidaat is niet slechts een digitaal profiel: wij kennen de persoon achter het verhaal. Daarom staan wij garant voor iedere kandidaat – en werkgever – die wij onder de aandacht brengen. Dit kan alleen door direct persoonlijk contact te onderhouden met toptalent en werkgevers.

Hierin onderscheidt MK Digital zich dan ook van andere recruiters.

Werkzoekenden Werkgevers
We bieden je carriere advies op basis van je skills en je ambities We helpen je het profiel van de kandidaat optimaal bepalen
Wij helpen je met het vinden van de werkgever die bij jou als persoon past We helpen je met het in de markt neerzetten van het imago dat bij je past
We helpen je je te oriënteren in de markt We helpen je de package op de juiste manier samen te stellen
Wij richten ons op jou succesvol maken bij je nieuwe werkgever. Nu en op de lange termijn. Wij adviseren je in hoe je toptalent kunt vinden en ook langdurig aan je kunt binden

 

Mark Karsch 14 jaar ervaring als recruiter

MK Digital is in 2011 opgericht door Mark Karsch, een ICT marketing en strategisch management professional met 14 jaar ervaring in de hosting en telecom industrie. Hij is een matchmaker in hart en nieren en is dan ook al jarenlang een veel gezien gezicht op netwerkevenementen.

“MK Digital brengt mensen en organisaties duurzaam met elkaar in verbinding in de ICT markt. Dat kan alleen als je echt kennis hebt van de sector, de werkzaamheden en de mensen. Dit is dan ook de toegevoegde waarde van onze organisatie: voor ICT’ers, door ICT’ers.”
Mark Karsch, oprichter en eigenaar MK Digital

Mark Karsch - MK Digital