CARRIÈRE ADVIES

Heb jij het idee dat je bij je huidige werkgever wordt voorzien van tegenstrijdig carrière advies? Probeer jij altijd het onderste uit de kan te halen voor je werkgever maar heb je niet het idee dat je voor vol wordt aangezien?

Bij MK Digital willen wij graag dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Dit proberen wij niet alleen door gericht te bemiddelen (je moet ook mensen kunnen adviseren om niet te solliciteren).

Ook proberen wij door middel van professionele coaching en begeleiding te analyseren of jij wel of niet op de juiste plek zit.

Twijfel jij of je carrière advies nodig hebt? Stel jezelf dan de volgende vragen:

  • Wanneer heb je voor het laatst een inhoudelijk gesprek gevoerd met je leidinggevende over je toekomst?
  • Kun je met concrete voorbeelden komen hoe jij het bedrijf hebt geholpen?
  • Zegt je leidinggevende al een tijdje tegen je dat je het goed doet maar er wordt geen opvolging aan gegeven?
  • Denk jij dat je weet wat de volgende stappen moeten zijn om het bedrijf of de afdeling beter te laten functioneren?
  • Hoe vaak ben je de laatste maanden gebeld door een recruiter?

Carrière advies door een recruiter lijkt vaak bijzonder tegenstrijdig. Hij of zij verdient tenslotte geld door jou aan een andere baan te helpen. Goed carrière advies kan je echter wel voorzien van voldoende steekhoudende argumenten om een inhoudelijke dialoog aan te gaan bij je werkgever. Zonder je huiswerk goed te doen weet jij tenslotte niet wat je waard bent en waar je mogelijkheden liggen.

Bij MK Digital zijn wij er echter van overtuigd dat een verandering van werkgever iets moet kunnen bijdragen aan je persoonlijke groei. Heb jij nog niet helemaal een beeld hoe je toekomst eruit moet zien, spar dan met ons om te helpen jouw plaatje compleet te kunnen maken!

Contact opnemen?

    *velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden