Ambassadeursprogramma

Ambassadeursprogramma 2020-07-24T11:24:23+02:00

Ambassadeursprogramma MK DIgital

MK Digital Ambassadeursprogramma

Het ambassadeursprogramma van MK Digital heeft als doel om goede cv’s te krijgen uit de hosting- en datacenterbanche. Wanneer jij MK Digital tipt over de beschikbaarheid van vrienden, vriendinnen, familie of collega’s die mogelijk op zoek zijn naar een nieuwe baan dan beloven wij jou 50% van onze inkomsten zodra we hem of haar aan een baan helpen.

Wij hebben het ambassadeursprogramma gestart omdat wij geloven in de IT-markt en haar kracht om te innoveren. De verwijzingen dienen om mensen bewust te maken van hun carrièremogelijkheden en ook om een goede begeleiding te garanderen. Te lang zijn traditionele recruitmentbureaus bezig geweest met het blind door schuiven van cv’s. Door te werken met het ambassadeursprogramma willen wij een cirkel van mensen om ons heen verzamelen die geloven in de kracht van het netwerk.

Naast het feit dat wij mensen gericht willen helpen met hun carrière dient het ambassadeursprogramma ook om mensen geld te laten verdienen met hun netwerk. Meerdere mensen hebben zich  ingeschreven op onze nieuwsbrief om anderen te helpen. Ben je hierin geïnteresseerd, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op social media om direct iemand te kunnen verwijzen in het geval van een interessante mogelijkheid.

Heb jij, na uitbetaling van een commissie, hulp nodig om je belastingpapieren goed in te vullen? Geen probleem! Wij helpen je samen met onze financieel adviseurs om alles goed passend te maken.

Mark Karsch: “Inmiddels hebben wij commissies uitbetaald tussen de € 1.000 en € 6.500 euro exclusief BTW. Er zijn recruiters die slechts kleine bedragen uitbetalen als commissie terwijl zij duizenden euro’s verdienen met een cv. MK Digital is voor de markt en van de markt. Met een percentage van 15% bemiddelingsfee behoren wij tot de meer realistische en specialistische recruitmentpartijen op de markt.”

Wil jij geld verdienen met je ICT, datacenter en cloud contacten schrijf je dan in op onze nieuwsbrief om geld te verdienen met jouw introducties! Vind je het spannend? Wij bieden ook begeleiding om alles netjes volgens de regels van de belastingdienst te doen!

Anja Veldhuizen van Jobco Support: Onze strategische samenwerking met MK Digital heeft inmiddels geleid dat een 12tal plaatsingen. Inmiddels werken wij samen aan verschillende projecten. MK Digital heeft echt verstand van de cloud en datacenter industrie.