Uniserver Group bouwt aan het grootste hybride cloudplatform van Europa.

Alkmaar, 8 november 2022 – Om de positie in Nederland te versterken en de Uniserver Group te positioneren in Europa, trekt Uniserver Martin Olij aan als CCO. Luuk Slaats is aangesteld als CEO van de Uniserver Group.

Uniserver Group zorgt ervoor dat organisaties klaar zijn voor de toekomst door het leveren van core-, managed- en professional services. Met Martin als CCO van Uniserver en Luuk als CEO van de Uniserver Group wordt de strategie verder vormgegeven om dé hybride cloudpartner in Europa te worden. Oprichter en eigenaar Ronald Bezuur gaat zich richten op de Nederlandse en Europese overnamestrategie.

Europese ambitie

Uniserver Group heeft de ambitie om als hybride cloudpartner internationaal door te groeien. Na 22 jaar is het bedrijf koploper in de Nederlandse markt en klaar voor de volgende stap in groei.

Ronald Bezuur – oprichter en eigenaar: “Het is mijn ambitie om met Uniserver Group in Europa dé oplossing te zijn voor alle hybride cloud vraagstukken voor klanten. Met de toevoeging van Luuk en Martin versterken we ons fundament. Daardoor komt er meer ruimte om onze Europese ambitie in te vullen.”

Luuk Slaats
– CEO Uniserver Group: “De ambitie van Uniserver Group om het grootste hybride cloudplatform van Europa te bouwen spreekt mij enorm aan. Ik kijk ernaar uit om samen met de bestaande teams en organisaties een stevig fundament te leggen waarop we de komende tijd verder kunnen bouwen.”

Martin Olij – CCO Uniserver: “De drive van Uniserver Group in combinatie met de kennis en kracht van Uniserver is uniek. Het is een mooie kans om samen met het team daar een volgende stap in te zetten. Zo wordt de groei zowel in Nederland als in het buitenland gerealiseerd. Zodat wij uiteindelijk voor alle organisaties, die IT daadwerkelijk willen consumeren, dé oplossing te zijn.”

Over Uniserver Group

Met meer dan 22 jaar IT-ervaring en een groep van ruim 175 professionals levert Uniserver Group hoogwaardige en stabiele oplossingen voor MSP’s, ISV’s en mid-market bedrijven. Uniserver Group zorgt ervoor dat organisaties klaar zijn voor de toekomst door het leveren van core-, managed- en professional services. Dit allemaal vanuit haar labels Uniserver, CloudNation en RevoData.

Uniserver bedient klanten vanaf het grootste private cloudplatform van Nederland. Performance, beschikbaarheid en soevereiniteit staan centraal in alle diensten die worden geleverd. Samen met haar partners zorgt Uniserver voor de bedrijfscontinuïteit van IT-processen binnen én buiten Nederland.

CloudNation is een leidende speler op het gebied van consultancy, engineering en managed services van publieke cloudplatformen. Op basis van Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) en Google Cloud Platform (GCP) heeft CloudNation zich verder gespecialiseerd in networking en connectivity, security, data engineering en applicatie modernisering.

RevoData is specialist in data en AI en helpt klanten om digitale datavraagstukken te vereenvoudigen. Op basis van Databricks-oplossingen verandert RevoData platte data in waardevolle stuurinformatie voor tal van klanten binnen én buiten Nederland.

Alle vacatures zijn mogelijk gemaakt door MK Digital. Zou u hier uw vacatures ook terug willen zien stuur dan een email naar info@mkdigital.n!.