MK Digital Headhunter Partner Bonus
Tot 10% van een jaarsalaris als bonus verdienen!

Ken jij een geschikte kandidaat voor één van onze vacatures en wil je als beloning een snelle bonus verdienen van 6,25 tot 10% van het jaarsalaris dat ze gaan verdienen?

Meld hem/haar aan en verdien tot maar liefst 10% bonus over hun toekomstige jaarsalaris!

Iedereen kan meedoen en je kan al snel een bonus verdienen tussen de €1.000 en €6.000 of nóg meer. Lees verder en ontdek hieronder hoe jij die MK Digital Headhunter Partner Bonus kan pakken door geschikte kandidaten voor onze vacatures aan ons door te geven.

MK Digital Headhunter Partner Bonus - Tot 10% van een jaarsalaris als bonus verdienen!

Zelf anoniem als headhunter aan de slag en hoge bonussen verdienen

Word jij ook wel eens gebeld door recruiters en headhunters? Heb jij het gevoel dat jij het veel beter kan en wél een geschikte kandidaat kent voor die ene vacature? Wil je worden beloond voor de aanbeveling uit jouw netwerk maar wel anoniem blijven voor je werkgever? Doe dan mee met de MK Digital Headhunter Partner Bonus, want daarmee verdien je snel mooie bonussen die hoog kunnen oplopen en wij handelen alles voor je af zonder dat jij in beeld hoeft te komen.

Help mensen hun droombaan vinden door goede samenwerking met MK Digital

MK Digital is al jarenlang actief als recruitmentbureau in de Nederlandse IT-markt. Wij helpen de mensen in ons netwerk aan een nieuwe droombaan, bieden carrièreadvies en ondersteunen bedrijven uit de IT-sector bij het vinden van nieuw talent. Maar alleen door samen te werken kunnen we nog succesvoller worden en mensen helpen bij het vinden van hun droombaan. Jij kan ons helpen door de kennissen uit je persoonlijke netwerk te verwijzen voor vacatures via onze site.

Hoe pak je de MK Digital Headhunter Partner Bonus?

Als de persoon die jij aanmeldt, wordt aangenomen en door de proeftijd heen komt, dan delen we direct tot 10% commissie over het jaarsalaris met jou (exclusief BTW). Bekijk dus snel ons vacature overzicht en neem contact op als jij iemand kent die een geschikte kandidaat zou kunnen zijn. Pak nu die unieke bonus over hun toekomstige jaarsalaris en verdien snel en makkelijk duizenden euro’s!

Neem nu contact op en meld een cv aan!

Ervaringen met de MK Digital Headhunter Partner Bonus

Wat vinden andere mensen van de MK Digital Headhunter Partner Bonus? Lees hieronder wat hun ervaringen zijn.

Anja Veldhuizen van Jobco Support: Onze strategische samenwerking met MK Digital heeft inmiddels geleid dat een 12-tal plaatsingen. Inmiddels werken wij samen aan verschillende projecten. MK Digital heeft echt verstand van de cloud en datacenter industrie.

Gerrit Jan de Vries: Ik werk al jaren in sales in de Nederlandse IT-sector en heb een groot netwerk aan collega’s, IT-managers, IT-inkopers en partners opgebouwd. Omdat ik iedereen persoonlijk ken heb ik vaak een goed idee of ze passen bij een van de vele vacatures waarin MK Digital bemiddelt. Je doet iets goeds en helpt iemand bij het vinden van een nieuwe baan. Daarnaast is de MK Digital Headhunter Partner Bonus wel erg aantrekkelijk voor iedereen om snel wat extra geld te verdienen.

MK Digital Headhunter Partner Bonus FAQ – Veel gestelde vragen

Iedereen die bij ons een kandidaat aanmeldt. De bonus kan door zowel personen als bedrijven worden verdiend.

Je verdient tot 10% over het vaste jaarsalaris van de door jou aanbevolen kandidaat, als hij of zij na de proeftijd definitief wordt aangenomen. Dit is dus de helft van onze fee naar de klant, exclusief BTW.