Aanmelden voor de Datacenter Dinsdag van 15 januari 2023 kan hier.

Organisaties willen zich focussen op het creëren van bedrijfswaarde met cloudoplossingen en zich geen zorgen maken over onderliggende infrastructuren. Om hierop in te spelen hebben zijn DCspine, Dataplace en MatrixMind geïntegreerd en opereren nu onder één naam: Eurofiber Cloud Infra.

Na de lancering van Eurofiber Cloud Infra ontstonden er enorm veel vragen in de markt. Daarom willen wij graag onze visie met u delen. U bent van harte welkom op de eerste Datacenter Dinsdag op ons kantoor in Hoofddorp op 15 januari 2023 van 15:00 tot 18:00 uur.

15.00 Inloop & welkomstwoord
15.15 Presentatie Steve Ramdharie – Ontwikkeling en integratie Eurofiber Cloud Infra
15:45 Presentatie Jaap Gorjup – Succesvolle implementatie met kubernetes van strategie tot beheer
16:15 Rondleiding Dataplace Amsterdam & borrel

Eurofiber Cloud Infra

Wij leveren complete IT-infrastructuur oplossingen voor ondernemingen, overheden en non-profit organisaties. Al meer dan 750 klanten gingen u voor. Wat wij bieden:

zes Tier III-neutrale datacenters
software gedefinieerd datacenternetwerk dat meer dan 80 datacenters in Nederland, België en Duitsland met elkaar verbindt
IaaS die een veilige virtuele datacenteromgeving biedt, gebaseerd op een hoogwaardige schaalbare infrastructuur
hybride cloud platform
cloud consultancy diensten
alle connectiviteitsoplossingen van Darkfiber tot en met internet en meer.

Kortom, door het hele traject om tot een open en hybride, cloud-infrastructuur te komen – van advies, migratie/implementatie en beheer – heeft u slechts één partij nodig. Zo kunnen wij de hele infrastructuur naadloos op elkaar aan laten sluiten en kunnen we voor elk onderdeel en elke stap 24/7 betrouwbaarheid garanderen. Om hiermee (hernieuwd) kennis te maken, bent u van harte welkom op onze eerste Datacenter Dinsdag.

Aanmelden voor de Datacenter Dinsdag van 15 januari 2023 kan hier.

Save the date

De volgende Datacenter Dinsdag is op dinsdag 7 maart 2023. Alvast inschrijven? Aanmelden kan hier!

Alle vacatures zijn mogelijk gemaakt door MK Digital. Zou u hier uw vacatures ook terug willen zien stuur dan een email naar info@mkdigital.n!.